Acties

Hier vindt u de acties van CGV Wardy.

Met korting sporten bij Perfect Fit!

Als je lid wordt bij Perfect Fit en aantoont dat je een lid van Wardy bent krijg je 10% korting op je lidmaatschap. Dit kan behoorlijk schelen op de abonnementsprijs.

Zie ook www.sportcentrum-perfectfit.nl

Poieszactie

De Poiesz supermarkt geeft verenigingen de mogelijkheid zich in te schrijven voor de jeugdsponsoractie. Wardy schrijft zich hier ook voor in; of we ook hieraan deel kunnen nemen hangt af of we ook uitgeloot worden als een van de acht verenigingen die aan deze actie deel mogen nemen.

Grote Clubactie

Ook doet de vereniging mee aan de Grote Clubactie. Deze landelijke actie wordt in de maand september. Ook deze actie levert een welkome aanvulling op voor de verenigingskas.

Collecte Jantje Beton

Wardy collecteert mee voor Jantje Beton. Er lopen vrijwilligers van Wardy door bepaalde straten van Kollum.  Van de opbrengst (die Wardy heeft gelopen) gaat  50% naar Wardy en 50% naar Jantje Beton.

Collecte Kinderhulp

In april wordt de collecte voor kinderhulp gelopen. Van deze gehele opbrengst gaat 20% naar Wardy toe.

Collecte Oranjefonds

Wardy collecteert mee voor het Oranjefonds. Er lopen vrijwilligers van Wardy door bepaalde straten van Kollum.  Van de opbrengst (die Wardy heeft gelopen) gaat  50% naar Wardy en 50% naar het Oranjefonds.

 

Mede dankzij de opbrengsten uit deze acties is het mogelijk de contributie voor de leden op een aanvaardbaar niveau te houden. Tevens behoudt de vereniging door deze acties haar gezonde financiële situatie.