Plaatsingswedstrijd 1 Acro

Zaterdag 13 januari was het tijd voor eerste plaatsingswedstrijd voor de Friese Kampioenschappen! Wardy deed mee met maar liefst 15 teams en er zijn in totaal 18 oefeningen laten zien door de teams. De eerste teams zijn ’s ochtends vroeg al naar Sneek gereisd. De dag begon met Sanne en Nora die om 8:15 uur al klaar stonden om een prachtige oefening te laten zien! Daarna mochten de duo’s Eline en Karmen, Emma en Fardouw en Lotte en Elske ook allemaal laten zien waar ze zo hard voor hebben getraind. Ze moesten allemaal presteren in grote categorieën met in de E junioren duo’s wel 18 deelnemers en in de E senioren duo wel 16 deelnemers. Niet te vergeten de categorie E senioren trio’s met 10 deelnemers waarin Hedwig, Annyk en Renske lieten zien dat zij de eerste prijs verdienen!! Iedereen heeft stuk voor stuk een prachtige oefening neergezet!

In het eerste deel van de middag waren alleen Michelle en Fenna aan de beurt, zij lieten twee oefeningen zien omdat zij meedoen in het niveau D+ Na twee mooie oefeningen mogen ze trots zijn met hun derde plaats!

Toen hadden we in het tweede gedeelte van het middagprogramma nog 11 oefeningen te gaan! Met de trainsters Gabriëlle, Enola, Annejel en Marlène die snel wisselen van hun rol als trainsters naar deelnemers hebben zij en de rest van de teams schitterende oefeningen laten zien! Hier en daar een foutje bij sommige teams, maar met goede moed kijken we uit naar de volgende plaatsingswedstrijd op 10 februari in Surhuisterveen!

Check hieronder de uitslag van iederieen:

Wedstrijd deel 1:
Lotte en Elske 8e
Sanne en Nora 9e
Emma en Fardouw 13e
Eline en Karmen 16e
Hedwig, Annyk en Renske 1e

Wedstrijd deel 2:
Michelle en Fenna 3e

Wedstrijd deel 3:
Gabriëlle, Enola en Marit 4e
Meta, Marlène en Karin 3e
Lyanne, Anna Baukje en Femke 1e
Ilse, Thirsa en Femke 3e
Annejel, Eline en Lauren 5e
Nynke, Bente en Felice 2e
Lisanne, Marrit en Feline 7e
Annemijke, Jildau en Femke 6e
Kaylee, Ilse en Yze-Mare 4e

Iedereen mag trots op zichzelf zijn met wat voor prestaties er vandaag allemaal zijn neergezet!