2e Plaatsingswedstrijd Acro

10 februari mocht Wardy samen met WSBF in Surhuisterveen de 2e plaatsingswedstrijd voor de Friese Kampioenschappen organiseren!!

Alle vrijwilligers, juryleden en de bestuursleden worden ontzettend bedankt voor alle inzet die ze hebben getoond! Hierdoor heeft iedereen mee kunnen doen aan deze goed georganiseerde en sfeervolle wedstrijd

De resultaten mochten er ook zijn! De ochtend begon met wedstrijddeel 1 waarin 4 duo’s van Wardy en het E-senioren trio zich mochten laten zien. Hedwig, Annyk en Renske trapten de dag af voor de vereniging, ondanks een foutje met de muziek hebben ze een hele strakke oefening neergezet en zijn ze als 5e geëindigd! De 3 E-senioren teams van Wardy mochten weer tegen elkaar strijden en ze hebben allemaal goede oefeningen laten zien. Lotte en Elske zijn als 12e geïndigd, Emma en Fardouw als 9e en Sanne en Nora zijn als 5e geëindigd. Ook mocht het E-junioren duo Eline en Karmen hun vrolijke oefening laten zien, zij zijn 15e geïndigd! Hier en daar wat foutjes bij sommige dames, maar de scores zijn alsnog hoog!

In het 2e wedstrijddeel mochten Michelle en Fenna weer twee oefeningen laten zien. Om te beginnen met de spannendste… de tempo oefening! Nadat ze deze oefening hebben geknald op de vloer mochten ze hun balans nog laten zien. Michelle en Fenna zijn 2e geworden

In het 3e wedstrijddeel waren er nog 9 teams en 11 oefeningen te gaan! Iedereen heeft ontzettend goed gepresteerd in dit deel van de wedstrijd. Het team Eline, Annejel en Lauren heeft zich alleen uitgestrekt voor de jury vanwege een blessure. Zij konden helaas niet meer meedoen… Check hieronder de uitslag van het laatste deel van de wedstrijddag:

Nynke, Bente en Felice 2e prijs
Annemijke, Jildou en Femke 2e prijs
Ilse, Thirsa en Femke 2e prijs
Gabriëlle, Enola en Marit 3e prijs
Kaylee, Ilse en Yze-mare 3e prijs
Lyanne, Anna Baukje en Femke 3e prijs
Meta, Marlène en Karin 5e
Lisanne, Marrit en Féline 5e
Eline, Annejel en Lauren DNF