Zilver op het Fries Kampioenschap acro

Zaterdag 24 februari werd in Veenwouden het FK acro voor de D- en E niveaus gehouden. Vier teams van Wardy hadden zich door middel van twee plaatsingswedstrijden weten te plaatsen voor het FK.

In de ochtendwedstrijd is er een vierde plaats behaald door het D senioren team Dineke Speelman, Tineke Luimstra en Anna Baukje van Dellen. Hiermee komen ze helaas net te kort voor doorstroming naar de districtsfinale.

Het jeugd damespaar E-niveau Nathalie Terpstra en Lotte Hofstra maakten een paar kleine foutjes, waardoor een podiumplaats uit zich was. Zij eindigden op een zesde plaats.

Het senioren damespaar E-niveau Mirjanna Damstra en Ilse de Vries mochten als reserveteam toch in actie komen, en hebben een mooie oefening getoond waarmee ze een prima achtste plaats behaalden.

Zilver was er voor het E senioren trio Meta van Dekken, Enola Kramer en Sjoukje Spijkerman. Zij lieten wederom een prachtige oefening zien, maar een klein telfoutje kostte ze de Friese titel. Met deze knappe prestatie mogen zij in maart opnieuw in actie komen op de districtsfinale.