Wardy met twee teams naar halve finales acrogym

Afgelopen weekend waren de districtskampioenschappen voor de C-, D- en E-lijn in Scheemda. Op de zaterdag kwamen er twee teams van Wardy in actie. D-senior trio Tineke Luimstra, Dineke Speelman en Anna Baukje van Dellen stonden eerste reserve voor deze wedstrijd, maar afgelopen woensdag ontvingen zij bericht dat ze mee mochten doen aan het district. Ze hebben een mooie oefening neergezet en zijn op de achtste plaats geëindigd.

team AB

E-senior trio Meta van Dekken, Enola Kramer en Sjoukje Spijkerman hebben dit seizoen al heel wat medailles verzameld en ook vandaag was het weer raak. Ze draaiden een prachtige oefening waarmee ze de zilveren plak omgehangen kregen. Hiermee hebben zij zich geplaatst voor de landelijke halve finales die in mei plaatsvinden.

team Sjoukje

Op de zondag was het de beurt aan C-lijn trio Janna Mout, Renee Fleury en Noa van Houten. Ze zaten goed in de wedstrijd en draaiden twee prachtige oefeningen waar ze heel tevreden mee mogen zijn. In het grote en sterke deelnemersveld eindigden ze op een twaalfde plaats en in het totaalklassement van de drie plaatsingswedstrijden op de tiende plaats. Ook zij mogen zich nu opmaken voor de halve finales in mei!

team renee