Valentijnscup 2018

Op zaterdag 17 en zondag 18 februari vond de Valentijnscup in Oosterwolde plaats. Wardy Kollum deed hier met 10 acroteams aan mee.

Voor Wardy was er op de zaterdag succes voor Annejel Dijkstra en Meike Fleury. Zij draaiden bij de E-junioren paren een prachtige oefening, welke beloond werd met een zilveren medaille.

2e plek meike en annejel

In dezelfde categorie eindigden Marieke Fennema en Jildau Holwerda op de 8e plaats en Britt Vellema en Tessa de Bruijn op de 12e plaats. Bij de E-jeugd duo’s werden Nathalie Tersptra en Lotte Hofstra 9e. Yvonne Talstra, Thirsa Borgers en Melissa Kraak deden mee bij de E-jeugd trio’s en zij eindigden met een keurige oefening net naast het podium op de 4e plaats. Bij de E-senior paren werden Mirjanna Damstra en Ilse de Vries 4e. Voor Wardy werd de dag afgesloten door C-senior trio Janna Mout, Renee Fleury en Noa van Houten. Zij eindigden met een nette oefening op de 5e plaats.

Op de zondag werd het spits afgebeten door Lemmy van der Zee, Renate Talstra en Rixt Boersma. Dit D-junior trio eindigde in een sterk deelnemersveld knap op de 6e plaats. Verder was er een 4e plaats voor het D-senior trio Tineke Luimstra, Dineke Speelman en Anna Baukje van Dellen. Dit trio heeft een mooie oefening neergezet en het puntenverschil met de podiumplaatsen was minimaal. De valentijnscup werd voor Wardy afgesloten met een mooie gouden plak. Deze wist het E-senior trio bestaande uit Meta van Dekken, Enola Kramer en Sjoukje Spijkerman overtuigend binnen te slepen.

team enola

Nu gaan een aantal teams zich klaarstomen voor de provinciale kampioenschappen welke aanstaande zaterdag, 24 februari, plaatsvinden.