Brons voor Mirjanna en Ilse

Brons voor Mirjanna en Ylse

Op zondag 28 januari hebben vier E-lijn teams van Wardy hun tweede plaatsingswedstrijd gehad. In de ochtend waren de E-junior duo’s aan de beurt. Voor Britt Vellema en Tessa de Bruijn was het erg vroeg op de zondagochtend; om 8 uur moesten zij al inturnen. Ze hebben zich verbeterd ten opzichte van de vorige wedstrijd en zijn op een 12e plek geëindigd. Bij Annejel Dijkstra en Meike Fleury liep de oefening niet helemaal zoals gewenst en met wat kleine foutjes eindigden ze op een 10e plek. Marieke Fennema en Jildau Holwerda draaiden een keurige oefening, ondanks dat Jildau ziek was. Ze eindigden op de 9e plaats.

team ochtend

In de middag was het de beurt aan het E-senior duo Mirjanna Damstra en Ilse de Vries. Zij hebben zich goed weten te verbeteren ten opzichte van de vorige wedstrijd en hebben een nette oefening gedraaid. De meiden mochten hiermee een bronzen medaille in ontvangst nemen.

Screenshot_20180129-102747

Of deze teams zich hebben geplaatst voor de Friese Kampioenschappen is nog even afwachten. Op 11 februari vindt de laatste plaatsingswedstrijd plaats en hier zullen de andere zeven D- en E-lijn teams van Wardy nog in actie komen