Home

Christelijke gymnastiekvereniging   WARDY

                  Kollum / Kollumerzwaag

Corona

De persconferentie van dinsdag 14 oktober heeft de nodige consequenties voor onze trainingen. Leiding en bestuur zijn in de protocollen van NOC*NSF gedoken om helderheid te krijgen in wat nu wel en niet mag. Voor Wardy is het van belang dat we de regels strikt navolgen. Dit om boetes te voorkomen en om onze naam hoog te houden. We hopen dan ook dat iedereen alle informatie goed doorneemt en zich er goed aan houdt! Het is in het belang van een ieders gezondheid en die van de club!

Voor kleutergymnastiek, recreatiegymnastiek, selectieturnen  verandert er niks. De leden van deze disciplines zijn allen jonger dan 18 jaar.

Er hoeft hierbij geen rekening gehouden te worden met het maximale aantal van 30 personen en er hoeft onderling geen afstand gehouden te worden.

Voor de discipline Acrogymnastiek is er wel enige aanpassing nodig. Dit komt omdat we hierbij te maken hebben met personen uit alle betrokken leeftijdscategorieën: t/m 12 jaar, 13 t/m 17 en 18+

 

 


Op deze website kunt u alles lezen over onze gymnastiekvereniging, zoals wedstrijduitslagen, speciale activiteiten en hoe u lid kunt worden.

 

               

Wilt u gelijk ons lesaanbod zien? Dat kan op onze pagina Lesaanbod.
Wilt u zich aanmelden als lid? Of uw lidmaatschap opzeggen? Kijk op de pagina Lidmaatschap.
Heeft u vragen die niet op deze website te vinden zijn? Neem contact op via onze Contactpagina.

Wilt u weten wie onze sponsors zijn, klik dan hier.

SponsorKliks, gratis sponsoren! Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan CGV Wardy, zonder dat het u een cent extra kost!